Pečená svatomartinská husa nebude letos chybět ani na našem zámku. Tradiční menu podtrhne slavnostní atmosféra Freskových sálů a zvuk klavíru.

Čas podávání menu: mezi 17 a 20 h
Konec hodování: ve 22 h
Místo konání: Freskové sály

Ke svatomartinskému menu jsme pro vás připravili také slevu 25 % na zámecké ubytování (platí na noc z 11. na 12. 11.).

Svatomartinské menu
Domácí paštika z husích jater s kvalitní brandy, zeleným pepřem, brusinkami a pečenými mandličkami, čerstvý chléb (100 g)

Polévka z pečených máslových dýní a dýní hokaido, bylinková zakysaná smetana s troškou česneku, krutony z bílého chleba (0,25 l)

Pomalu pečené husí stehno na kmínu, bílé kysané zelí, červené perníkové zelí s jablky a sekanými vlašskými ořechy, poctivý houskový knedlík a opečené bramborové šulánky (400 g)

Čokoládový dortík s pařížským krémem, opilými višněmi, šlehanou smetanou a medem


Menu pro vás připraví Catering Novák.

Loading...
Svatomartinské hodování s klavírním doprovodemSvatomartinské hodování s klavírním doprovodemSvatomartinské hodování s klavírním doprovodem